Over ons

Sinds september 2010 hebben wij ons compleet vernieuwde bedrijfspand met showroom in gebruik. Door de ruime opzet van de werkplaats, de vernieuwde, moderne apparatuur en gemotiveerde werknemers zijn we in staat u snel en flexibel van dienst te zijn. 

 


Onze klantenkring groeit nog steeds. We hebben dan ook een naam hoog te houden wat betreft aflevering, garantie, onderhoud en service.

 


Social Media

Autobedrijf Koos Pellegrom vindt u ook op Facebook, YouTube en Google+. Social media is niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Ook onze klanten maken steeds meer gebruik van smartphone, iPad of tablet. Hiermee kunt u natuurlijk ook onze Autobedrijf Koos Pellegrom-app downloaden! U kunt bij ons gebruik maken van gratis WIFI. 

 


Heeft u vragen of wilt u zomaar eens rond kijken? U bent van harte welkom. 

 


Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.

 

Geschiedenis

Het bedrijf is in 1982 opgericht door Koos Pellegrom. De eerste inschrijving bij de Kamer van Koophandel was op 1 april 1982. Het autobedrijf was toen gevestigd aan de Kerkstraat in Waardenburg, een mooie locatie om te starten.

Kerkstraat_2.jpg
 

 

In 1986 is de huidige locatie in gebruik genomen, hetzelfde dorp, maar een locatie met meer mogelijkheden. De A.H. de Kockstraat 3/B. In een bestaand pand werden de werkzaamheden voortgezet. Het bedrijf is dealer geweest van de merken Asia en Tata. Vanaf 2003 zijn we aangesloten bij Bosch Formule Auto, tegenwoordig bekend onder de naam Bosch Car Service. Meer informatie hierover vindt u op de website. Daarnaast zijn we lid van de BOVAG, een brancheorganisatie van ondernemers die zich met mobiliteit bezig houden. 

DSC00016_1.JPG

 

 

Dat deze locatie meer mogelijkheden bezat is gebleken. Zoals op de homepage vermeld is eind 2009 begonnen met de bouw van ons huidige pand met showroom. Op 10 september 2010 is het nieuwe pand officieel geopend. 

U bent van harte welkom!

1e zeilmaat 300x172 cm 259 KB_1.JPG